Deskundig
Veel ervaring
Gespecialiseerd
Geavanceerde materialen
Duurzaam
Kwaliteit
Contact

Verandert de wereld in 2021 ?

verandert de wereld in 2021?

“Jein” zoals onze Oosterburen dat zo compact uitdrukken. Op zich verandert de wereld niet want ze blijft om dezelfde as draaien. Maar 2020 was wel een raar jaar en dat zal onze leefwereld blijvend beïnvloeden. Iedereen heeft in ieder geval iets om over te praten behalve over het weer: CORONA.

Daar ga ik het dus niet over hebben. Afgelopen jaar hebben we gebruikt om ons te richten op de toekomst : niet bij de pakken neerzitten maar juist aanpakken. De wereld verandert en wij veranderen mee.

Een nieuwe huisstijl

een voorbeeld van de nieuwe huisstijl.

7 jaar geleden zijn  mijn vrouw en ik begonnen in een zijkamertje. We hebben ons gepresenteerd met wat we konden. Nu zijn er jonge mensen aangetrokken en is het tijd om ook onze “looks” te verjongen.  We hebben een nieuwe huisstijl en de website wordt drastisch gereformeerd. Hierdoor blijven wij ook in de toekomst zichtbaar, en komen we niet achterop.  

SECO Tools officiële dealer

We wisten al langer dat we een gat in ons leveringsprogramma hadden. We hebben hele goede programma’s voor frezen, tappen en boren maar we misten eigenlijk een wisselplatenprogramma. SECO TOOLS heeft ons benaderd om nauwer met hun te gaan samenwerken. Hierdoor hebben we onze service weer verder verbeterd en kunnen we samen met hun beter op uw vragen inspelen. 

www.secotools.com

Bloggen

Eerlijk gezegd heb ik geen ervaring met bloggen dus een beetje geduld met mij word op prijs gesteld. Want het is zeker niet mijn laatste blog: ik ga met jullie mijn praktijkervaring delen. Het worden geen memoires maar juist ‘up to date’ ervaringen, die onze industrie vooruit helpen. Iedere twee weken komt er een actuele blog die voor de een interessanter zal zijn dan voor de ander, maar zeker bruikbaar voor iedereen die wil samenwerken.

Tot over twee weken!

Joop Lahm

About the author

Joop werkt al jaren in de verspanende industrie, en door de nauwe samenwerking met klanten en leveranciers weet hij veel over de verschillende processen. Door zijn ervaring heeft hij veel kennis van veel materialen en welke gereedschappen daar goed op kunnen worden toegepast.

Leave a Reply

Meest recente berichten