Deskundig
Veel ervaring
Gespecialiseerd
Geavanceerde materialen
Duurzaam
Kwaliteit
Contact

Partners

Wij van CNC Freestechniek proberen de beste oplossing voor uw probleem te vinden. hiervoor hebben wij een uitgebreidt netwerk van partners met uiteenlopende expertises. hierdoor kunnen wij een breed scala aan producten aanbieden en zit er dus altijd een geschikte oplossing tussen voor uw probleem. lees hieronder meer over onze partners.

 

Hufschmied

HUFSCHMIED Zerspanungssysteme GmbH

Sutton

Sutton tools

Kemmler

Kemmler Präzisionswerkzeuge GmbH

SPPW

Spanabhebende Präzisionswerkzeuge GmbH

Hufschmied is een Duitse gereedschapmakerij. Zij hebben zich sinds het einde van de 20e eeuw toegelegd op het verspanen van kunststoffen en vezelversterkte kunststoffen, en zijn een grote speler op deze markt. Met een eigen testcentrum helpen zij ons en onze klanten graag om de beste oplossing voor een probleem te vinden. Door constante innovatie op het gebied van gereedschappen blijven zij voortdurend vooroplopend in de markt. Naast kunststoffen hebben ze ook een uitgebreid assortiment frezen voor elektroden van koper en grafiet, hard-frezen en aluminium frezen. 

Sutton tools is een wereldwijde speler op de markt van gereedschappen. Dit Australische familiebedrijf maakt ondertussen meer dan 100 jaar gereedschappen voor de metaalindustrie. Ze hebben productie faciliteiten in Australië, nieuw-zeeland, India en Europa. Ze zorgen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding voor hun frezen, boren en tappen. De laatste jaren leggen ze zich steeds meer toe op geavanceerde materialen, zoals titaan en hoogwaardige nikkel-legeringen. Leveringen vanuit hun centrale europese magazijn in tilburg,  zorgen ervoor dat er korte levertijden worden gewaarborgt. 

Kemmler is een Duitse leverancier van gereedschaphouders. Naast normale spantanghouders hebben ze een uitgebreid programma aan krimphouders en andere soorten houders. al deze houders zijn beschikbaar met de verschillende soorten opnamen: ISO DIN 69871, MAS BT, HSK A ,HSK C ,HSK E ,HSK F en VDI houders. Verder leveren ze ook alle bijbehorende hulpgereedschappen en reserveonderdelen. 

SPPW is een Duitse leverancier van gereedschappen. Met een focus op precisie leveren zij hoogwaardige gereedschappen. Ook heeft SPPW een goed programma met speciale gereedschappen, hierdoor kunnen ze vaak een uitkomst bieden bij een moeilijk vraagstuk.

assfalg

Assfalg GmbH

Seco

Seco tools AB

rineck

Rineck GmbH Maschinenbau

Crown

Crown Norge

Assfalg is een Duitse leverancier van magnetische opspansystemen. Waarbij zowel permanent als elektropermanent word toegepast. Ook hebben ze een breed assortiment afbraammachines en afbraam gereedschappen.

Seco is een grote speler op de wereld van snijgereedschappen. Dit 80 jaar oude bedrijf uit zweden levert hoge kwaliteit producten. vooral voor wisselplaten en wisselplaatgereedschappen zijn zij één van onze eerste opties. 

Rineck is een Duitse fabrikant van gereedschapshouders en gereedschappen. Met een specialiteit op krimphouders. 

Crown Norge is een Noorse leverancier van eensnijders. Vooral gefocust op de sign-industrie leveren zij hoogwaardige kwaliteits producten. 

SmiCut

SmiCut AB

Kosters

Kosters machine service

metaalunie

Koninklijke metaalunie

Composites

Composites NL

SmiCut is een Zweeds familiebedrijf gespecialiseerd in draadsnijden, zowel frezen als draaien. Draadfrezen zowel in volhardmetaal als met wisselplaten in alle draadsoorten en lengten, metrisch, metrisch fijn, gas, BSP, UNF en NPT. Het uitwendige draaisysteem van SmiCut met verticale snijplaten geeft aanmerkelijk lagere kosten per snijkant dan de conventionele horizontale driekanten platen. 

Jerry Kosters repareert en installeert freesmachines. Dit is een mooie partij om in ons netwerk te hebben, om onze klanten nog beter advies te kunnen geven. Het is fijn als dit snel en betrouwbaar gedaan kan worden, en daarvoor adviseren we Jerry.

 

CNC Freestechniek is lid van de Koniklijke metaalunie. De Koninklijke metaalunie is een Nederlandse ondernemersvereniging die toonaangevend is voor de MKB bedrijven in de metaalbranche. Doordat wij lid zijn hebben wij toegang tot een breed netwerk van leveranciers en producenten. 

CNC Freestechniek is ook lid van Composites NL. Composites NL is een ondernemersvereniging die toonaangevend is in de composietenwereld. Met name de vezelversterkte kunststoffen. Vooral gefocust op de lucht en ruimtevaart, maar ook transport, architectuur en scheepsbouw.