Deskundig
Veel ervaring
Gespecialiseerd
Geavanceerde materialen
Duurzaam
Kwaliteit
Contact

Dibond

Dibond is een sandwichmateriaal, opgebouwd uit twee lagen aluminium met daartussen een laag PE kunststof. Door deze combinatie is het materiaal net zo weerbestendig als een volledig aluminium plaat, maar een stuk lichter. Sandwichmateriaal is echter niet zo makkelijk te verwerken als vol materiaal platen. Door het grote gebruik binnen de sign industrie hebben sommige van onze leveranciers zich toegelegd op het bewerken van dit materiaal, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De Multi-Purpose frezen van Crown Norge zijn speciaal ontwikkeld om Dibond goed te kunnen bewerken. Sinds een paar jaar heeft Crown Norge ook gecoate frezen in hun assortiment. Door de speciale DLC coating op hun frezen hebben deze minder weerstand van het materiaal. Dit verhoogd de standtijd van de frees, waardoor deze veel langer mee gaat. Voor een voordelige prijs krijg je dus meer meters, waardoor de kosten per meter goedkoper worden. De meeste klanten waar wij dit product introduceren stappen meteen over.

Ook voor het vouwen van Dibond heeft Crown Norge een uitgebreid programma. Met de graden 90, 120 en zelfs 135 kan vrijwel elke hoek gevouwen worden. Waardoor u uw klant extra veel opties kan bieden. wij hebben ook andere leveranciers die alternatieven kunnen bieden als u speciale wensen heeft.